TERUGKEREN
    NAAR MENU

    Semi permanente Make-up

    Right-out-of-bed en toch stralen?

    Met semi permanente make-up bespaar je heel wat tijd ‘s ochtends (of gênante ontmoetingen met een oude bekende tijdens dat ene bezoekje aan de supermarkt zonder make-up).

    Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande pigmenten van Elegance Cosmetics.
    Deze micro-med crème pigmenten bevatten een zeer hoog percentage aan zuiver pigment (ong. 80%) en scoren hiermee heel wat hoger dan de meeste andere pigmenten.
    Meteen ook de reden waarom ze zoveel beter door de huid opgenomen worden. Bovendien bevatten de pigmenten vrijwel geen glycerine.

    Een tatoeage kan je vergelijken met een schaafwond, en moet dus gelijkaardig verzorgd worden. De huid is doorprikt en bijgevolg vooral gedurende de eerste dagen vatbaar voor infecties. De naverzorging bepaalt grotendeels het eindresultaat!
    Een goede algemene gezondheid en lichamelijke conditie hebben een positieve invloed op het genezingsproces. Daarnaast is een goede persoonlijke hygiëne tijdens de genezingsperiode van uw tatoeage erg belangrijk.

    Direct na het tatoeëren 

    Elke huid reageert anders op het plaatsen van PMU. Kleur, houdbaarheid, reacties en zoveel meer zijn het gevolg van het pigment dat in de huid wordt opgenomen.
    Elke huid is anders en zo is ook elke reactie. De huid kan er rood en eventueel gezwollen uitzien en branderig aanvoelen. Indien nodig kan je de huid afkoelen d.m.v. een ‘icepack’. Tijdens het genezingsproces kan jeuk optreden. Ga vooral niet krabben, want hiermee kun je de huid en/of tatoeage beschadigen en kunnen er witte vlekjes ontstaan. Gedurende de periode van plaatsing geen liquid eyeliner gebruiken. Er wordt steeds een bijwerking voorzien na 6 weken. Deze zit inclusief in de prijs en dien je zelf op voorhand in te plannen via de online agenda. Eventuele extra bijwerkingen kunnen aangerekend worden.

     

    NAZORG! 

    • Gedurende een volledige week dient de PMU 3x daags ingesmeerd te worden met BEPANTHOL BESCHERMENDE ZALF (-niet de crème). Zie zeker dat je deze vooraf in huis gehaald hebt.
    • Er mag gedurende deze periode geen water, make-up, zepen of iets dergelijks in contact komen met de PMU; enkel de zalf.
    • Na een week mag alles terug zoals voordien.

    Cebelle staat voor een klassieke eyeliner. Indien je een extreme wing – à la Amy Winehouse- wenst, verwijs ik je graag door naar een collega.   Dankzij certificaten zijn mijn technieken volledig volgens de laatste ontwikkelingen en kwaliteitsstandaard.

    Interesse in deze behandeling?
    Maak hier je afspraak