TERUGKEREN
    NAAR MENU
    Cebelle laser

    Laser- Ontharing

    Voor een langdurig zachte en gladde huid is hot wax de juiste oplossing. Doordat de haarzakjes met wortel verwijderd worden, groeien haartjes dunner, lichter en minder snel terug. Zowel dames en heren zijn welkom. Bekijk onze prijzen per zone.

    Verder biedt Cebelle ook permanente laserontharing aan. Er wordt gewerkt met de Lightsheer diodelaser. Dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ontharing te verwijderen. De Lightsheer diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de klanten.

    Hoe werkt het? Het laserontharingsapparaat Lightsheer diode maakt gebruik van een hoog gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls 810 nm wordt omgezet in warmte en vernietigt de behandelde haarzakjes. De haarwortel wordt dus vernietigd en verbrand. De Lightseer ET handstuk is uitgerust met ChillTip technologie. Deze kop koelt de huid gedurende de behandeling tot 5°. Zo blijft de huid rondom het haartje goed beschermd en ervaart u een comfortable laserbehandeling.VVS laserontharing werkt met LightSheer DESIRE Light met ET handstuk.

    Wie komt in aanmerking? Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten.
    Laserontharing weerkt best op DIK STERK GEPIGMENTEERD HAAR.

    Deze behandeling wordt om de 6 weken aangeboden en dit op een vrijdag of zaterdag.

    Kom je graag langs voor deze behandeling of plan je graag een test sessie in? stuur dan een mail naar

    nele@cebelle.be