TERUGKEREN
    NAAR MENU
    Nele Laser

    Laser- Ontharing

    Droom jij ervan om nooit meer te moeten scheren? Bij Cebelle kan je terecht voor de permanente laserbehandeling . Er wordt gewerkt met de Milesman compact diodelaser. Dankzij unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de beste vorm van laserontharing. Het is momenteel de snelste en veiligste manier om ongewenste  haartjes te verwijderen.

    De diodelaser mag enkel bediend worden door opgeleide professionals die voldoen aan de allerhoogste eisen qua veiligheid van de klanten.

    Hoe werkt het? Het laserontharingsapparaat maakt gebruik van een hoog gepulseerd laserlicht. De energie van deze laserpuls 810 nm wordt omgezet in warmte en vernietigt de behandelde haarzakjes. De haarwortel wordt dus vernietigd en verbrand. Het handstuk is uitgerust met gekoelde kop. Deze kop koelt de huid gedurende de behandeling tot -9°. Zo blijft de huid rondom het haartje goed beschermd en ervaart u een comfortable laserbehandeling.

    Wie komt in aanmerking? Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden. Dit geldt voor ieder huidtype. Mensen met een licht huidtype en donkere haren zijn het meest effectief te behandelen. Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijker/ tot niet te behandelen omdat zij weinig of geen pigment bevatten.
    Laserontharing werkt het beste op DIK STERK GEPIGMENTEERD HAAR.

    Gemiddeld heb je een 6-8 beurten nodig en de prijs is per zone / per beurt weergegeven op de website. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon.

    Beurten dienen ingepland te worden om de 6 weken voor alle zones buiten de benen. Benen is om de 12 weken.

    Kom je graag langs voor deze behandeling of plan je graag een test sessie in? Neem dan snel contact op.