TERUGKEREN
    NAAR MENU

    Huisreglement

    De agenda van Cebelle zit vaak aardig vol. Daar ben ik uiteraard erg blij mee. Dit is vooral aan jullie te danken! Om jullie goed te kunnen servicen en me stipt aan jullie reservaties te kunnen houden, maak ik graag volgende afspraken:

    Beste klanten,

    Om lange wachttijden te vermijden, vraag ik om je afspraken tijdig in te plannen.

    Omdat ik iedereen probeer te behandelen binnen de afgesproken tijd, vraag ik je om tijdig op de afspraak te verschijnen. Als je toch later gaat zijn, gelieve dan op voorhand te verwittigen (ten laatste 10 minuten voor aanvang).

    Als je de afspraak wil annuleren, gelieve dit dan ten laatste 24u op voorhand te doen. Zo kan ik iemand anders nog een afspraak geven. Als je jouw afspraak te laat annuleert, of niet komt opdagen, zal de helft van de behandeling aangerekend worden.

    Dit kan uitsluitend telefonisch (niet via e-mail)! Gelieve hiervoor tijdens de openingsuren te bellen. Houd er a.j.b. rekening mee dat als je een afspraak op maandag hebt en je deze wilt annuleren, je dit dus uiterlijk zaterdag dient te melden!

    Indien je meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd op jouw afspraak verschijnt, zal ik de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele bedrag aanrekenen.

    Bij meer dan vijftien minuten later dan de afgesproken tijd, kan ik de afspraak annuleren en de helft van het afgesproken bedrag aanrekenen.

    Het salon en de wachtruimte  zijn enkel toegankelijk tijdens de aangegeven openingsuren.

    Ik geef geen behandeling bij:

    • Koorts / koortslip
    • Griep / verkoudheid
    • Besmettelijke huidziekten
    • Zwangerschap, afhankelijk van de behandeling. Informeer je op voorhand.

    Klachten of ontevreden?

    Ik doe er alles aan om diensten en producten van een goede kwaliteit aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dit geval stel ik het erg op prijs indien je contact opneemt met mij. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen.

    Privacy

    De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Belgische wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Cebelle en worden niet verstrekt aan derden.

    Cebelle dankt je voor het begrip.