TERUGKEREN
    NAAR MENU

    CEBELLE

    Mijn klanten vragen me vaak wanneer ik met mijn eigen zaak begonnen ben.
    Mijn kindje ‘Cebelle’ is geboren in 2009. Ik was net klaar met mijn opleiding en na veel brainstormen, kwam Cebelle als winnende naam uit de bus. Het idee is gegroeid uit het Franse ‘C’est Beau’, maar om dit mooier te laten klinken, veranderden we dat lichtjes naar Cebelle.

    Nele En Nala

    Mijn motto? If Your Dreams Don’t Scare You , They’re Not Big Enough!

    C'est Nele

    Gediplomeerde Schoonheidsspecialiste

    Oprichter van Cebelle sinds 2009

    Nele flowers

    Mijn Verhaal

    Graag stel ik me even voor. Ik ben Nele, geboren in 1987. Opgegroeid in een groot warm nest te Zoersel. En trotse dog mom van onze pomeranian Nala (trotse mascotte).

    De eerste jaren combineerde ik mijn passie nog met een parttime job als verkoopster in een klerenwinkel. Daar speelde ik met de kledingstukken alsof het mijn kleurendoeken waren. Iets verkopen wat ik niet geschikt vond voor een klant, kon ik echt niet over mijn hart krijgen.

    Twee jaar later was het tijd om een meer flexibele agenda te kunnen bieden aan mijn klanten, dus stopte ik bij de kledingwinkel. In die periode ging ik nog aan huis, wat het zeer moeilijk maakte om comfortabel te werken of mijn aanbod uit te breiden. Een eigen praktijk was toen al een droom!

    Velen onder jullie zullen zich mijn eerste echte stekje nog herinneren. In het appartement in Mechelen werd de tweede slaapkamer gebruikt voor mijn kindje Cebelle 😀.

    Intussen heb ik mijn zaak verder uitgebouwd in de woonst in Eppegem. En sinds oktober 2020 verhuisde ik voor een laatste maal mijn zaak naar Zemst. Hier hoop ik nog vele jaren jullie te kunnen ontvangen.

    Naast alle traditionele schoonheidsbehandelingen, ben ik gespecialiseerd in de medische laserontharing en kleurenanalyses.