TERUGKEREN
    NAAR MENU
    CEBELLE

    Mijn klanten vragen me vaak wanneer ik met mijn eigen zaak begonnen ben.
    Mijn kindje ‘Cebelle’ is geboren in 2009. Ik was net klaar met mijn opleiding en na veel brainstormen, kwam Cebelle als winnende naam uit de bus. Het idee is gegroeid uit het Franse ‘C’est Beau’, maar om dit mooier te laten klinken, veranderden we dat lichtjes naar Cebelle. (Mijn vriend verkoos Rebelle 😉).

    cebelle schoonheidsspecialiste eppegem

    Mijn motto? If Your Dreams Don’t Scare You , They’re Not Big Enough!

    C'est Nele

    Gediplomeerde Schoonheidsspecialiste

    Oprichter van Cebelle sinds 2009

    Trotse mama van 6 konijntjes

    cebelle nele dewi schoonheidsspecialiste eppegem

    Mijn Verhaal

    De eerste jaren combineerde ik mijn passie nog met een parttime job als verkoopster bij MB120 in Mechelen. Daar speelde ik met de kledingstukken alsof het mijn kleurendoeken waren. Iets verkopen wat ik niet geschikt vond voor een klant, kon ik echt niet over mijn hart krijgen.

    Twee jaar later was het tijd om een meer flexibele agenda te kunnen bieden aan mijn klanten, dus stopte ik bij de kledingwinkel. In die periode ging ik nog aan huis, wat het zeer moeilijk maakte om comfortabel te werken of mijn aanbod uit te breiden. Een eigen praktijk was toen al een droom!

    Velen onder jullie zullen zich mijn eerste echte stekje nog herinneren. In ons appartement in Mechelen werd de tweede slaapkamer gebruikt voor mijn kindje Cebelle 😀.

    Het was er knus, maar praktisch! En zoals kindjes dat doen, groeide en groeide Cebelle. Weldra was er geen ruimte meer voor de combinatie met hostessenwerk en kon ik me 100% toeleggen op mijn passie.

    “Dreams don’t work, unless you do”, wordt er gezegd. Samen met mijn vriend timmerden we dan ook keihard aan die droom. We hielden Cebelle draaiende in Mechelen en bouwden intussen ons eigen huis in Eppegem. Heel spannend allemaal. Een groot gedeelte zou exclusief voor de praktijk dienen. Ik kon er nu ook workshops aanbieden en een afslankingsinstituut met infrarood openen (iets waar ik zelf ook fit mee blijf!). Na enkele maanden plannen en een jaartje bouwen, ligt daar nu Cebelle zoals jullie het kennen.

    Benieuwd wie er aan de andere kant van het huis woont, in het privégedeelte? Mijn vriend Koen, voor wie ik destijds naar Mechelen (en later Eppegem) verhuisde vanuit Zoersel. Ikzelf, Nele, 31 jaar jong en opgegroeid in een groot gezin met twee zussen en een broer. trotse mama van onze zes lieve konijntjes (volg me gerust op Instagram voor fluffy pics 🐰🐰🐰🐰🐰🐰).