TERUGKEREN
    NAAR MENU
    Evy Gelaat

    Gelaatsverzorging

    Ik werk bij Cebelle uitsluitend met kwalitatieve merken, die ik zorgvuldig heb uitgekozen en waarvan mijn klanten erg tevreden zijn. Afhankelijk van jouw noden, help ik je verder met producten uit het gamma van Maria Galland, Sothys Paris en Glo Minerals.

     

    Een gelaatsverzorging bestaat standaard uit : reiniging (olie, gel of melk), dieptereiniging (peeling of scrub), epileren wenkbrauwen, gelaatsmassage, gelaatsmasker, afwerking met serum, dag/nachtcrème, oogcontourencrème.

    Al deze stappen worden standaard toegepast tijdens een gelaatsverzorging. Afhankelijk van de behandeling en het huidtype wijzigen de maskers en producten.

    Milia ook gerstekorrels genaamd, zijn witte harde bolletjes die moeilijk zelf verwijderd kunnen worden. Indien deze niet te dicht aan de ogen zitten, kan dit ook in het salon gebeuren. Let wel op; bij de aanwezigheid van veel gerstekorrels kan een tweede afspraak voorgesteld worden.

     

    Ben je op zoek naar een specifieke behandeling?Stuur dan eerst een mail naar nele@cebelle.be en dan bekijken we samen de mogelijkheden.