TERUGKEREN
    NAAR MENU
    Cebelle Gelaatsverzorging

    Gelaatsverzorging

    Ik werk bij Cebelle uitsluitend met kwalitatieve merken, die ik zorgvuldig heb uitgekozen en waarvan mijn klanten erg tevreden zijn. Afhankelijk van jouw noden, help ik je verder met producten uit het gamma van Maria Galland en Glo Minerals.

     

    Een gelaatsverzorging bestaat standaard uit : reiniging (olie, gel of melk), dieptereiniging (peeling of scrub), epileren wenkbrauwen, gelaatsmassage, gelaatsmasker, afwerking met serum, dag/nachtcrème, oogcontourencrème.

    Al deze stappen worden standaard toegepast tijdens een gelaatsverzorging. Afhankelijk van de behandeling en het huidtype wijzigen de maskers en producten.

    Milia ook gerstekorrels genaamd, zijn witte harde bolletjes die moeilijk zelf verwijderd kunnen worden. Indien deze niet te dicht aan de ogen zitten, kan dit ook in het salon gebeuren. Let wel op; bij de aanwezigheid van veel gerstekorrels kan een tweede afspraak voorgesteld worden.

     

    Ben je op zoek naar een specifieke behandeling. Bekijk dan zeker eens het aanbod hier in het salon:

    NIEUW ! D- TOX :

    D-TOX PEAU NEUVE: | 30° | €45 – Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen. Maria Galland Paris creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.Dit 100% manuele, huidvriendelijke ultra-reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor het eigen ecosysteem van de huid.

    Huid experts voor 4 huidproblemen: 

    SOIN DERMATOLOGIQUE | 90‘ | €95- Deze vier uiterst efficiënte dermatologische behandelingen richten zich op de huid die problemen heeft met onzuiverheden, pigmentatie, roodheid en droogheid. Alle vier problemen tonen een onbalans in je huid en kunnen specifiek behandeld worden. Het natuurlijke evenwicht van je huid kan worden hersteld door meer versterking en bescherming. Elke behandeling biedt een speciaal verzorgingsschema dat is afgestemd op het probleem dat je wenst aan te pakken. Zeer kalmerende en verzorgende werkstoffen herstellen terug de balans van je huid.

    Anti- age experts:

    MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE | 90‘ | €99 – Deze efficiënte producten verzorgen je huid zone voor zone danzij een ultra – gepersonaliseerde mozaïek – methode. Met opwarmend gipsmasker.

    LIFTING ABSOLUE JEUNESSE | 90‘ | €95, – Een lifting behandeling met een innovatieve massage die je huid onmiddellijk gladder en steviger maakt. Rimpels vervagen en de contouren van je gezicht worden geherdefinieerd.

    Beauty Essentials: 

    SOIN COCON | 90‘ | €82,50, – Stimuleert en verzacht iedere huid; hult het gezicht als het ware in een cocon voor een ultiem gevoel van welbeing. SOIN

    THALASSO | 90‘ | €88, – Verfrist, geeft energie en zorgt voor een intensieve en sterk geconcentreerde hydratatie.

    Oogspecialisten:

    SOIN MASQUE MODELANT YEUX | 30‘ – €30, Verstevigt de gevoelige huid rond je ogen en helpt fijne lijntjes en rimpels te verzachten

    SOIN PATCH LIFT YEUX | 20‘ – €15, Een krachtig “SOS-product” om te gebruiken wanneer de huid rond de ogen extreem vochtarm is en daardoor gevoelig voor lijntjes door dehydratatie.   Een gevoelige huid of allergieën? Bel me even op voor je eerste afspraak te maken, dan bespreken we samen de mogelijkheden!   → Maak hier je afspraak